6 finale plaatsen voor fcc De Heideclub

2008-04-12-Ommen-064
Afgelopen zaterdag hebben 26 fietscrossers van Fcc De Heideclub meegestreden om het Overijssels kampioenschap 2008. Op een lange, zachte en zeer bochtige baan in Ommen hebben 5 van onze rijders  de finale behaald. Jochum Visser haalde het podium door in de klasse cruisers 30-40 jaar 3e te worden.

Bij de oudste klasse 41+ behaalde Jappie Gosma in een felle strijd toch nog knap de 4e plaats. Wytze Koonstra reed deze dag 2 finales. In de klasse jongens 13 jaar behaalde hij via de manches en de halve finale een knappe 4e plaats. In de klasse cruisers tot 15 jaar werd Wytze in de finale 6e. Bram Goossens wist zich via de manches, kwart finale en een zware halve finale te plaatsen voor de finale. Daarin werd Bram uiteindelijk 4e. Ook bij de meiden hebben we talent rond rijden. Wietske Bloemhof plaatste zich via de manches direct voor de finale en waarin de concurrentie zeer sterk was. Zij werd hierin 6e. Dat het niveau van onze jonge rijders omhoog gaat lieten Jarno Bos, Mikey Bakhuizen, Branco Bakhuizen, Rick de Boer en Danny Gosma zien. Zij behaalden door knap staaltje van inzet en stuurmanskunst de kwart finales te halen. Volgende week rijden onze rijders een regio wedstrijd in Assen.

Geef een reactie