2 finale plaatsen voor Bram Goossens

HPIM6906
Afgelopen zondag werd er een afdelingskampioenschap van de KNWU in Apeldoorn gereden. Van fcc De Heideclub deed Bram Goossens er aan mee. In de openklasse jongens 12-13 en meisjes 13-14 jaar moest Bram een felle strijd leveren.

Daarin had hij onder andere concurrentie van een meisje die pas nog europees en wereldkampioen was geworden. Door 2 2e plaatsen, 1 3e plaats  en een 2e plaats in de halve finale plaatste Bram zich voor de finale en daarin werd hij 5e. In de klasse jongens 13 jaar en meisejs 14 jaar plaatste hij zich via 3 2e plaatsen ook voor de finale. Door een goede start kon hij meestrijden voor de eindoverwinning, maar de baan was iets te lang waardoor Bram uiteindelijke 3e werd. Over 2 weken gaan de fietscrossers van de Heideclub meestrijden om het Nederlandskampioenschap in Klazienaveen.

Geef een reactie