OPROEP!!!

logoPoieszDe Poiesz sponsoractie is een week geleden van start gegaan en hopelijk worden er veel munten verzameld.

Onze actiedag komt nu ook snel dichterbij deze is op 21 februari ( 9.30 uur tot 15.00 uur) helaas hebben zich er nog geen vrijwilligers gemeld die ons die dag willen helpen. Een dagdeel, een uurtje alle hulp is welkom. Geen hulp betekend geen actiedag en dat houdt in dat we niet aan onze verplichting t.o.v. de Poiesz hebben voldaan en worden we per direct uitgesloten.

Uitsluiting heeft tot gevolg dat we géén geld voor de vereniging verdienen en de komende jaren niet meer mee mogen doen.

De afgelopen jaren heeft de actie steeds rond de €1000,- opgeleverd.

Het is toch van de zotte dat een club van plusminus 100 leden er geen leden/ouders zijn die even een uurtje of paar uurtjes willen helpen.

Vergeet niet dat een vereniging draait alleen op inzet van vrijwilligers zonder vrijwilligers geen FCC De Heideclub!!!! Een trainer staat er in weer en wind voor jullie, de catering wordt door vrijwilligers verzorgt, het onderhoud aan de baan en accommodatie allemaal vrijwilligers en zo kunnen we nog wel hun hele lijst opnoemen, maar ik denk dat het wel duidelijk is. Kom op leden laten we ook eens iets voor de club doen het komt ook ten goede van jullie. Met de opbrengst kunnen we weer activiteiten realiseren/organiseren.

Opgaves kun doorgegeven worden aan ons persoonlijk of via de mail houtbouwdebruin@hotmail.com

Dit is onze laatste oproep, mochten we weer geen reacties ontvangen dan trekken we ons terug uit deze actie. Het is jammer maar hetzij zo. Wij gaan niet meer aan een dood paard trekken.

Tineke Hansma en Willemke de Bruin