Er deden 22 rijders mee met de 1ste noordcup in Winschoten. Het was weer een mooie dag om te fietsen, de rijders lieten na elke manche een ware stofwolk achter zich. Iedereen heeft geweldige manches gefietst, ze vlogen over de baan heen of het niks was. In de finales is er gestreden als leeuwen, iedereen heeft weer mooie resultaten gefietst. 

Er zijn door onze Baukje weer mooie momenten vast gelegd, deze kunt u bekijken door op de volgende link te klikken: https://1drv.ms/a/s!AvckRIkCFK-owwCH–4WC71YsyKq

Het weekend van 30 april werden er Europese rondes 5 & 6 verreden in Ravels – België. Voor onze clubverscheen Steven aan de start in de klasse Men 17-24. Op zaterdag 30 april eindigde hij in de manches op de 5e, 3e en 1e plaats. De kwartfinale kwam hij als eerste over de finish. In de halve als 4e over de streep en daardoor mocht hij in de finale weer aan de start verschijnen, hier behaalde hij de 6de plaats. Zondag 1 mei stond Steve alweer vroeg op de baan. In de manches reed hij 4e, 1e en 5e plaats. In die kwartfinale werd hij 1ste en in de halve finale 7de!

Het was weer een sportief weekend met fantastische resultaten.