Zaterdag 4 en zondag 5 juni stonden de Europese rondes 9 & 10 te Kampen op het menu. Robin, Yorick en Steven verschenen voor onze club aan de start. Rijders vanuit heel Europa kwamen naar Kampen afgereisd om deel te nemen aan deze ronde. De Olympisch -en Wereldkampioen Bethany Shriever en winnaar van Olympisch zilver Kye White waren ook aan de start te vinden.

Op zaterdag 4 juni reed Robin bij de klasse Boys 15-16 in de manches 7de, 5de & 7de plaats.

Yorick reed in de klasse Boys 15-16 in de manches 6e, 4e & 4e plaats. Hij fietste zichzelf hierdoor naar de achtste finale en kwam op de 7de plek terecht, in deze klasse reden er maar liefst 98 rijders mee!

Steven reed in de klasse Men 17-24 in de manches 1ste, 2de en 6e plaats. In de kwartfinale werd hij 2de en in de halve finale 4de. In de finale eindigde hij al 8ste.

Op zondag 5 juni waren de rijders weer vroeg bij de start te vinden. Yorick en Robin reden beide in de klasse Boys 15-16. Robin reed zichzelf in de manches naar de plekken 6, 7 & 7.

Yorick reed zichzelf in de manches naar de plekken 5, 7 & 6. Het is een pittige wedstrijd als jongste in een klasse tussen het Europese geweld. Deze resultaten zijn dan ook om trots op te zijn, ze hebben beiden gestreden als leeuwen.

Steven was weer mega goed bezig en eindigde alle manches op de 1ste plek, in de kwart finale een 2de plek, helaas klikte hij in de halve finale uit en werd 7de.

Het is geweldig om te zien hoe onze club bij deze grote wedstrijden ook wordt vertegenwoordigd!

Heren gefeliciteerd met jullie prachtige resultaten om trots op te zijn.