Op de zonnige zaterdag 16 april kwamen er 27 rijders aan de start in Assen, in de manches was iedereen aan elkaar gewaagd, de finales waren ook erg spannend. Verschillende rijders kwamen met bekers thuis.

Van deze dag zijn er foto’s gemaakt door onze Baukje, deze kunt u bekijken door op de volgende link te klikken: https://1drv.ms/a/s!AvckRIkCFK-oux6C9MXJNykq4LD7

Op het BMX circuit te Zolder in België verscheen Steven aan de start. Hij fietste in de klasse: Men 17-24. Zondag 17 april werd hij 2 x 1e in de manches en 1 x 4e. In de kwart finale haalde hij een prachtige 7e plaats! Ook op maandag ging de strijd voor Steven weer verder in België. Hij fietste in de manches 1-3-1, in de kwart finale: won hij met volle overtuiging. Zie hieronder met een druk op de link het filmpje van de kwart finale! In de halve finale kwam hij op een fantastische 6de plek terecht.