Op Zondag 24 April stond er voor de KNWU rijders TC 2 in Tiel op het programma. Hiervoor hadden Robin, Yorick en Steven zich ingeschreven. Robin kende de baan nog niet en benutte de kans op Zaterdag 23 april tijdens de training om de baan beter te leren kennen. Helaas kwam hij ongelukkig ten val en bleek na onderzoek in het ziekenhuis dat zijn sleutelbeen gebroken is. Heel erg veel sterkte Robin! Op Zondag kwam Yorick bij de jongens van 15 jaar aan de start. Hij kwam met een 5e, 4e en 2e plaats netjes door de manches. In de kwart finale kwam hij met een 5e plaats net te kort voor een plaats in de halve finale. Toch erg goed gestreden! Steven verscheen in de klasse 17-24 jaar aan de start. Hij fietste in de manches 3x een 1e plaats, ook in de kwart finale kwam hij als 1ste over de finish en door op de 3de plaats te eindigen in de halve finale, kwam hij ook in de finale terecht daar eindigde hij op de 7de plaats. Wat een fantastisch resultaat.