Het is minder dramatisch dan de titel wil doen geloven maar we nemen wel afscheid van Tineke haar hulp. Zij heeft meer dan 10 jaar ons geholpen bij de catering, zij was ons opper hoofd :). Met trainingen schonk zij koffie, thee in voor ieder die dat wilde, tijdens de thuis wedstrijden stond zij altijd in de kantine en regelde achter de schermen ook heeeeeeeeeeeeel veel voor de catering. Nu haar zoon gestopt is met de sport, houd het voor haar logische wijs ook op. Wees gerust er is een nieuw opperhoofd gevonden. Tineke wij gaan je enorm missen en willen je hartelijk bedanken voor al jouw hulp, we zien elkaar snel weer.

Absoluut niet te vergeten onze hamburger bakker en de serieuste vader van allemaal Dhr. Rene (ja de man van…) ook jou gaan wij ontzettend missen! Maar niet gevreesd we hebben een nieuwe jongere hamburger bakker gevonden, dus komt helemaal goed.