Op zaterdag 28 mei was het dan EINDELIJK zover de opening van onze nieuwe startheuvel! De wethouder en onze voorzitter hebben nog een paar woorden gesproken, daarna viel het starthek met rijders van de 5 noordelijke fietscrossclubs en daarachter alle leden van FCC de Heideclub. Wat een prachtige feestelijke manier om de nieuwe startheuvel te openen.

Na deze opening kon de Noordcup 2 van start gaan, er werden prachtige manches gefietst en ieder deed weer zijn uiterste best. Sommige rijders die wilde de baan wel van heel erg dichtbij bekijken en bleven dan ook niet op hun fietsen zitten, gelukkig vielen de valpartijen mee en kon ieder weer op de fiets stappen.

Na de wedstrijd hebben wij de dag afgesloten met een bbq voor onze rijders en ouders, wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Iedereen die geholpen heeft hartelijk bedankt.

Van deze dag heeft onze Baukje weer prachtige foto’s gemaakt die zijn terug te vinden via de onderstaande link: https://1drv.ms/a/s!AvckRIkCFK-o1xVBH_FDLh25gjRO