NCK (Nederlands Club Kampioenschap) in Tiel was op zaterdag 18 juni in 1 woord warm, de zon scheen volop er was geen wolkje aan de lucht en heel soms af en toe konden de oksels doorgewaaid worden door een klein zuchtje wind. Ondanks deze (heerlijke) warmte knalde onze fantastische rijders over de baan heen of het niks was!

Er was deze dag wel een ongelofelijke strijder in ons midden, hij was gewoon weg de held van de dag, onze held van de dag namelijk Jens die reed zulke ongelofelijk manches dat was niet normaal meer. Hoe hij streed tot aan de finish en elke keer weer van de laatste plek naar voren schoof, het was een machtig gezicht!

Natuurlijk moeten we de andere rijders absoluut niet vergeten, iedereen deed meer dan zijn of haar best om zoveel mogelijk punten binnen te halen voor onze club.

Wat zijn wij trots op onze 10 rijders: Steven, Jelte, Jochum, Bertina, Jens!, Robin, Anouk, Shirley-Joli, Jesper en Nick. Dankzij deze toppers zijn wij als club op de 10de plek terecht gekomen en mochten wij een beker ophalen.

Er kon niet alleen voor de club gestreden worden maar ook nog eens voor hunzelf, ze hoeven zich allemaal niet de schamen voor de plekken die zij zichzelf naar toe hebben gestreden op deze warme dag! Er verschenen maar liefst 9 rijders in de finale en 1 rijder in de 1/2 finale.

In de finales waren de volgende uitslagen Steven en Jelte 1ste, Jochum 2de, Bertina 5de, Jens! 5de, Shirley Joli 5de, Robin 6de, Anoek 6de, Jesper 7de en in de 1/2 finale werd Nick 8de.

Alle rijders van harte gefeliciteerd met jullie prijzen en bedankt voor jullie inzet, ouders bedankt dat jullie onze toppers naar Tiel wilde brengen en elke rijder zo staan aan te moedigen of het je eigen kind is.

Op deze dag zijn er ook weer door onze Baukje foto’s gemaakt deze zijn te bewonderen via 1 klik op de volgende klink: https://1drv.ms/a/s!AvckRIkCFK-o3j9pR0ZeLiJm0qG4