Skip to main content

Op zondag 2 april werd de eerste TC van het seizoen verreden in Wijchen. De dag begon behoorlijk fris, rond het vriespunt met een stevige wind. Gelukkig kwam in de middag de zon erbij en werd het een stuk aangenamer.

FCC de Heideclub kwam met 5 rijders aan de start. Bij de Boys 15-16 deden Yorick Stienstra, Mark Visser en Robin Ndalame mee. De dag eindigde al in de eerste manche voor Yorick. Een vervelende valpartij resulteerde in een bezoek aan de spoedeisende hulp. Daar is hij zorgvuldig onderzocht, gelukkig geen botbreuken of andere kwetsuren. Beterschap Yorick!

Mark Visser wist zich met 7-3-5 in de manches te plaatsen voor de 1/8e finales. Daarin sloot hij de dag af met een 7e plaats.

Robin Ndalame ging met 2-3-4 vlot door de manches. In de 1/8e finale werd hij 4e. De kwartfinale was vandaag het eindstation met een 6e plaats.

Sjoerd Visser reed vandaag bij de Cruisers 45+. Met 2-1-1 door naar de halve finale. Vervolgens met een 2e plaats door naar de finale. Hier eindigde hij op het podium met de 3e plaats.

Bij de Men 17-24 was het de beurt aan Steven Rouwé. In de manches eindigde hij 1-1-1. Ook de kwart -en halve finale wist hij winnend af te sluiten. In de finale kwam hij als 3e over de finish.