Skip to main content

Op zaterdag 9 september was het de buurt aan 7 rijders om te strijden tijdens de Topcompetitie in Barendrecht. De temperatuur steeg daar naar maar liefs 33 graden, dat mocht de strijd niet bedrukken voor onze rijders, liever gezegd onze strijders! Er werden spannende en geweldige manches gefietst, helaas kwam Sjoerd te val, gelukkig bleef het bij een paar schaafwonden en kon hij zich nog plaatste voor de finale. Helaas lukte het Yorick niet om tot de halve finales te komen maar hij heeft wel ontzettend hard gestreden!

Robin, Mark en Ruben lukte het helaas net niet om in de finales te komen, maar om te strijden in de halve finales is ook een mega prestatie! Voor Ruben was het zijn aller eerste KNWU wedstrijd, hij mag absoluut met tevredenheid terug kijken naar deze wedstrijd.

Steven, Jochum en Sjoerd wisten zichzelf tot de finales te fietsen, Steven werdt 2de.

Sjoerd, Jochum en de overige finalisten van de cruiser klasse hebben de finale op een speciale manier gereden, namelijk op de no chains manier (oeps) of dit het gewenste eind resultaat heeft opgeleverd laten we maar in het midden. (hihi)