Van 26 t/m 28 augustus waren wij met onze rijders en gezinnen in Kampen aanwezig voor ons jaarlijkse traditionele trainingsweekend.

Op de vrijdag komt iedereen aan met zijn caravan, tent, vouwwagen, camper, alles wordt opgebouwd, neergezet. Tegen de avond waren de meeste gezinnen aanwezig en werdt er gezamenlijk het avond eten gemaakt, natuurlijk ook gezellig gezamenlijk opgegeten.

Onze trainer Marco verzorgde in de avond de training, een training van Marco is leerzaam maar ook erg vermoeiend. De kinderen gingen douchen en voldaan op bed, hierdoor konden de ouders heerlijk nog even na kletsen onder de partytenten en een klein feestje bouwen.

Op de zaterdag was er een clinic van Justin Kimmann en Mitchel Schotman , bij deze clinic waren maar liefs 29 leden aanwezig, dit is natuurlijk fantastisch.

De clinic begon met een warming-up, daarna gingen we de startheuvel op om vele technieken verder en beter te leren. Na deze training was er een fotomoment en konden er handtekeningen gescoord worden. Ook was er verkoop van GNTN Clothing, de leden stonden in de rij voor een pas sessie en (bijna) iedereen ging met een mooi kledingstuk naar huis.

Zaterdagmiddag werd er (voor de leden die nog niet moe waren) nog een leuke training gegeven door Steven en Sander.
Iedereen had zijn eigen uitdaging en konden van de jongens een zak snoep winnen.
Voor het avond eten werd er een lekkere barbecue georganiseerd, toen iedereen was uitgegeten, was er een euke bingo met vele prijzen!
Zondagochtendwerd er weer een training opgezet door Steven en Sander, waar iedereen ook weer fanatiek aan mee deed 👏
Zondagmiddag werd alles weer schoongemaakt en opgeruimd, en weer ging iedereen weer richting huis.
Wij kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagd en gezellig weekend vol bmx trainingen, Bedankt allemaal.
Trainings weekend Kampen