Van 31 augustus t/m 1 september waren wij met onze rijders en gezinnen afgereisd naar Kampen, waar wij ons jaarlijks traditionele trainingsweekend hebben.

Op de vrijdag komt iedereen aan met zijn caravan, tent, vouwwagen, camper, alles wordt opgebouwd, neergezet. Tegen de avond waren de meeste gezinnen aanwezig en werdt er gezamenlijk het avond eten gemaakt, natuurlijk ook gezellig gezamenlijk opgegeten. In de avond was er ook de mogelijkheid om voor onze rijders de baan op de gaan en een training te volgen,

Op de zaterdag  om 10:00 uur werdt er een training verzorgd door Robin Dijk, er verschenen maar liefs 37 rijders aan de start. De training begon met een warming up, daarna werden er verschillende technieken op de baan geoefend. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde training! Bedankt Robin Dijk.

Na de training werdt er door verschillende rijders even snel of juist lang gedoucht, er kon natuurlijk ook geluncht worden. De ene ging pannenkoeken of broodjes, waar de andere met een aantal naar de Mac Donalds gingen.

Zaterdagmiddag om 14:30 uur was er nog een vrije training voor de leden die nog niet moe waren.

Hierna werd er een KUBB-competitie georganiseerd.
Iedereen deed fanatiek mee met het spel zelf, maar ook met het aanmoedigen

Voor het avond eten werd er een lekkere barbecue georganiseerd,

Toen iedereen de buiken vol had gegeten, was er de huldiging van onze
Nederlands Kampioenen: Sjoerd en Steven 
Er was ook weer de jaarlijkse bingo! Deze werd verzorgd door Baukje en Vera, en zelfs onze René kwam nog langs om de nummers te benoemen. Na de bingo zaten vele ouders nog “even” na tot in de vroege ochtend.
Zondagochtend was er nog de gelegenheid om te trainen, hier werdt nog volop gebruik van gemaakt. Er werden door veel rijders nog flink wat rondjes gereden. Fantastisch om te zien!
Zondagmiddag werd alles weer schoongemaakt en ingepakt, ging iedereen weer richting huis.
Wij kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagd en gezellig weekend vol bmx trainingen,
Bedankt allemaal.