Skip to main content

Het is alweer een maand geleden maar het moet nog wel even (naar onze mening) genoemd worden, alle prestaties die onze leden leveren bij elke wedstrijd zijn wij als club altijd trots op maar deze prestatie zijn wij mega trots op!

Want Sjoerd, Mark, Robin en Steven hebben met de wereldkampioenschappen in Glasgow ongelofelijk gestreden.

Robin en Mark gingen als een speer, ze kwamen helaas niet verder dan de manches. Maar jeetje, jullie zijn wel een fantastische ervaring rijker! Het is al een prestatie op zich om zo ver te komen.

Sjoerd fietste zichzelf tot de halve finale wauw!, hij werd elke manches 1ste, in de kwartfinale wist hij de 2e plek te bemachtigen. In de halve finale kwam Sjoerd helaas ten val en hierdoor eindigde voor hem het avontuur in Glasgow. Dit is natuurlijk ontzettend balen maar gelukkig vielen de verwondingen mee op de beursheid en een paar schaafplekken na. Je hebt geweldig gereden Sjoerd!

Steven fietste ontzettend snel over de baan, hij fietste maar liefst 5 keer de 1ste plek in de manches, 1/8ste finale en kwartfinale, Dat is super knap! In de halve finale was de batterij leeg en eindigde deze geweldige dag voor jou. Je hebt super ge(st)reden Steven!